torsdag 26 februari 2009

Hemma bra men borta bäst!

Det går inte att beskriva med ord hur underbar den här semestern har varit. Goa är paradiset. Varken ord eller bilder skulle göra den här resan rättvisa. Det var som att man var på film.
Människor där var så glada trots att de inte hade några pengar eller framtidsplaner. Trevliga också, ibland kanske för trevliga men fortfarande inte jobbiga.
35 grader i skuggan. Långa, vita sandstränder och hav som var badkarsvarmt. Färsk frukt och kokosnötter. Kossor, hundar och elefanter längs vägarna. Delfiner såg vi också.
På kvällen var det kanske 25 grader varmt och perfekt väder för shopping i stånden som låg på gatan där vårt hotell låg. Massvis med grejer har köpts in.
En kväll sjöng vi karaoke på hotellet. Black Jack - Inget stoppar oss nu! Svenskt dansband i Indien liksom, så jävla klockrent.

Det var så underbart att jag faktiskt övervägde att säga ja till något av alla frieri jag fick. Det finns inget Om jag kommer till Goa igen, det är När jag kommer till Goa igen.
Men nu är vi hemma i verkligheten igen. Kul..? Nej, men det är bara att göra det bästa av det. För nu börjar faktiskt det Nya Livet!

Puss!

2 kommentarer:

Pokus sa...

GUUUUD jag vill också! Ni såg DELFINER! åh. Lägg upp bilder i alla fall, do it. Om du vill fika eller socialisera så är en femtedel av wik och läser dikter på bibblan ikväll från halv sju. Tjingeling, kul och ha dig i samma land igen (för oss iaf) Kram!

Anonym sa...

Åh det låter alldeles underbart! Ser verkligen fram emot att höra mer om det på lördag:)!