onsdag 10 december 2008

Här ska ni få se på grejer!

Nu ska ni först få läsa en text som jag skrev till måndagens EP (ingen av mina mästerverk, ni ska få ta del av bättre texter i framtiden).

Enköping (EP)
ESK:s plats i allettan blir säkrare och säkrare för varje match som spelas. I och med söndagens seger mot Surahammar ligger de nu på en andraplats med åtta poäng tillgodo på kvalstrecket.
-- Det ska mycket till för att vi inte ska gå vidare, säger ESK-tränaren Filip Åkerlund.


Det är fyra lag som går vidare till allettan. Efter gårdagens seger mot Surahammar ligger ESK på en andraplats efter Valbo med 45 poäng. Närmast bakom sig har de just Surahammar på 44 poäng och Arboga på 40 poäng. På femteplatsen ligger Bålsta och jagar på 36 poäng, åtta poäng bakom ESK. Det är fyra matcher kvar att spela, 12 poäng att vinna eller förlora. Det är inte mycket som talar emot att ESK efter jul spelar i allettan.
-- Allt kan fortfarande hända men vi är ett steg närmare nu i alla fall, säger tränare Åkerlund efter söndagens 6--3-seger.
En match som till en början var väldigt händelselös.
-- Vi var väldigt sömniga de första tio minuterna, sen växte vi in i matchen, menar Åkerlund.
I den 13:e minuten bjöd ESK på ett mål genom tredjekedjan Daniel Andersson, Niklas Ekberg och Joakim Vikström. Andersson var den som petade in pucken. Den kedjan gjorde också 2--0 i den andra minuten på andra perioden, då var det Vikström som nuddade pucken sist.
ESK gjorde sex minuter senare 3--0. Jonas Bergman bjöd på vilja och pressade sig fram till ett mål.
Det dröjde till den nionde minuten på andra perioden innan matchens första utvisning kom. Det var ESK:s Andreas Lindquist som fick domaren att blåsa. Åtta sekunder in på utvisningen hade Surahammar reducerat till 3--1. Minuten därefter stod det 3--2. Men lika fort gjorde ESK 4--2 genom Ville Jo Linder och drog ifrån något igen.
-- 4--2-målet kändes väldigt skönt att få efter två slarvigt insläppta mål, menar Åkerlund.
Halvvägs in på den sista perioden reducerade Surahammar igen till 4--3. Tätt därefter drog de på sig en utvisning och ESK kunde dra ifrån återigen, denna gång genom Olof Hansén. ESK skulle få ett mål till innan matchens slut. Med 40 sekunder kvar av matchen dömde domaren 6--3 till ESK och Niklas Ekberg fick ett mål i protokollet. Dock var pucken inte ens i närheten av målgården. En Surahammarspelare hängde utanför sargen och stoppade pucken. Spelförstörelse som gav ESK ett mål till.
-- Vi spelar väldigt bra försvarsspel hela matchen, det känns tryggt. Och nu känns det onekligen bra inför framtiden, avslutar Åkerlund.


Tycker ni att jag skriver negativt om ESK? Det tycker denne anonyme Enköpingsbo.

När ESKhockey spelar hockey och vinner så skiver ni oftast att de vann trots att de spelade dålig ni är ju en lokal tidning och inte Expressen som lever på att skriva negativa nyheter ????
Sen har ni oftast bilder som idag på motståndarna som är besvikna på att de spelade sämre när de får ett mål i baken??
Varför inte någon gång visa glädjen på bild när ESK spelare gör mål
och kramar om målskyttar och varför aldrig visa bild på någon av de få egna Enköpings spelare .
Nu fick en ESK junior spela en hel match för första gången och inte ens en kommentar ???
Så är det alltid . Inga positiva skrivningar utan oftast negativa ??Varför
Så en sammanfattning var lite mer positiva och gärna lite om
de egna Enköpingspelarna någon gång och sluta med dessa underliga bilder, vem väljer ut dem?? Ni har ju fotografer som fotat 100 tals bilder det måste finnas några med fart och sprudlande glädje.
Gå in på DIV1 C om ni vill ha mer fakta typ att Enköping oftast har mest publik
i varje omgång vilket ni troligen inte vet .


Jag har inga problem med att få kritik. Jag tycker om att få reaktioner på mina texter. Men just den här reaktionen tyckte jag var lite löjlig.
Även om vi är en lokaltidning kan vi inte tokhylla våra lag efter varje match. Det håller tyvärr inte. Och bilder på besvikna motståndare måste ju ändå betyda något positivt för ESK, eller har jag fel?

Puss!

1 kommentar:

Anonym sa...

haha jag tycker den där kritikern var lite väl negativ själv!!