fredag 16 november 2007

What!?

Förra inläggets rubrik föddes i ett framträdande på Idol. Mattias min vän sjöng. Han var inte bäst men han var garanterat inte sämst. Men nu åkte han ut! Inte rättvist, undrar hur länge Andreas ska få vara kvar?? Aja skitsamma, nu är det bedtime!

Puss!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Andreas är ju så otroligt hipp på sitt lilla vis. Tänk hur hans nollkoll i Media underhåller hela Sverige! Han vet ju ingenting, inte att han rör sig osmidigt och omanligt, inte att Lena PH och Orup inte är ihop. Han är ju för härlig, och underhållande.
Mattias är söt och inget mer. Och du vet ju hur trissta och tråkiga söta människor är?
Give me five för fula idioter!

Tessguss sa...

haha, okej... du har kanske en poäng men det är en sångtävling. andreas kunde kanek ha varit med i Talang eller något istället och visat sin talang som ful idiot, fast han egentligen inte SÅ ful...

Anonym sa...

jaaag håller med!! jag trodde garanterat att andreas skulle åkt ut! jag tyckte om mattias!`:/

Anonym sa...

Hahah, Andreas suger tycker jag, han är såtråkig och har värsta gnälltonen i rösten som jag stör mig på som tusan. Mattias är itne mkt bättre, vilken platt och tråkig person! ush! Tacka vet jag Amanda och Daniel dom har både röst, personlighet och scenkänsla!

Tessguss sa...

ja men lätt, daniel är coolast! men jag tycker att mattias förtjänade att stanna framför andreas... även om jag alltid har tyckt att andreas kan ha något, men i fredags så tabbade han sig nått så otroligt!