måndag 10 november 2008

Livet är en fest!

Redan igår (alltså SÖNDAG) var två utgångar för kommande vecka (alltså DEN HÄR VECKAN) inplanerade. Om det känns bra? JA! Utgång x 2 känns alltid bra. Och det känns ännu bättre nu när man vet att man kan klara sig utan det. Magnus Uggla försökte sig på en vit månad och klarade fem dagar, jag klarade en hel månad, jag är en starkare person är Magnus Uggla! Jippi! Men som sagt, just nu är den månaden ett minne blott!
Ett problem som dock uppstår med party är vad man ska ta på sig. Och att man måste ligga i lite hårdträning under veckorna så att man känner sig lagom fit for fight, man vill ju vara snygg när man går ut. Så nu är det hälsosamt fram till fredag som gäller. Började faktiskt redan igår, känns bra.
Annars bjuder den här veckan på en hel del nervositet. En hel del spänning. En hel del press. Förhoppningsvis hinner jag jobba lite också.

Puss!

1 kommentar:

Anonym sa...

dåligt att fest rimmar på pest bara! man brukar ju må lite pest dagen efter xD men fest e nice! jag kommer förmodligen hänga med ut på fredag som vanligt xD blir väl järngänget!:D