lördag 31 januari 2009

Städat?

Kvinnan är fortfarande trött. Konstigt. I natt gick hon ju ändå och lade sig kring tre-tiden liksom. Hur som helst ska hon iväg och jobba. Titta lite innebandy, sen får hon låna redaktionsbilen för att åka hem till Uppsala igen vilket känns värt. Sparar in två bussresor eftersom hon då även kör till jobbet imorgon.
Något som kvinnan har tänkt på också är allt det här babblet om att chefer/personalchefer kollar upp sina anställda/arbetssökande på internet. Det känner hon känns lite jobbigt. Det betyder att man måste börja tänka på hur man uttrycker på Facebook och på Facebook finns även en länk till bloggen. Därför måste nu den här bloggen bli lite mer städad.
Samtidigt borde verkligen inte hennes privatliv ha någon inverkan när hon söker jobb. Det viktiga är att hon sköter sitt jobb! Och det vet hon att hon gör. Och hon vet att hon sköter sitt jobb bra dessutom. Så förhoppningsvis så ska hennes engagemang och kompetens väga tyngre än ett random fylleblogginlägg.

Kvinnan fortsätter knarka Youtube-klipp där Bert förblir favoriten än så länge. Och kvinnan känner sig också lite hopplös. Hon kan inte hitta de rätt sakerna att säga till sin deppade kompis. Hon försöker hitta det bästa att säga men kommer inte på det. Men hon ska fundera på det under dagen och förhoppningsvis hitta något vettigt att säga. Det är ändå hennes uppgift som kompis.

Puss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du säger alltid rätt saker! Puss på dig! <3