söndag 19 oktober 2008

I tredje person

Så började hon skriva på sitt PM och kom på att hon inte skrivit ett blogginlägg på över 24 timmar och kände att det var otroligt mycket viktigare än att fortsätta i sitt PM-flyt.
Hon är trött, utan tvekan, även om det är garanterat mycket bättre idag än igår. Igår var hon hemma hela kvällen och tittade på High School Musical och drömde sig bort till ett liv där allt var som i en töntromantisk musikal. HSM har alltid haft en konstig inverkan på henne, när hon ser filmerna blir hon väldigt glad och samtidigt väldigt vemodig. Bra grej att en glattig highschool-film kan göra så med en "mogen" 18-åring.
Det är de ensamma hemmakvällarna som hon lever för men samtidigt är dem som får henne att inse att vara ensam kanske inte alltid är grejen. Hon försöker klura ut vart den där personen som skulle kunna åtgärda ensamheten befinner sig, vart kan den hittas? Samtidigt är hon fast besluten om att man inte ska leta utan låta det komma av sig själv. Men igår, framför High School Musical blev hon otålig.
Men nu fuckar hennes internet ut, hon har ont i ryggen och måste skriva PM innan det är dags att laga mat och sen sticka till jobbet. Hon önskar alla en fortsatt trevlig dag!

Puss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vem vill inte ha sin prince charming liksom! jag såg nyss på askungen 2 och får också en längtan haha xD men om man verkligen vill så kommer det att slå in:)
puuuss